Gendan PC med F11

Sådan nulstilles computeren

Sørg for at der er taget sikkerhedkopi af alle data inden denne metode anvendes!
Alle dine egne dokumenter og data bliver slettet!

Kort efter man har tændt computeren vises denne tekst på skærmen (øverst til venstre):
Press F11 for Acronis Startup Recovery Manager…
Hvis man trykker på F11 på dette tidspunkt vil man se dette skærmbillede:

Restore (Restore the original system installation)
Windows (Continue Windows booting)

Her skal man vælge muligheden ”Restore” ved at klikke på den tilhørende ikon, eller trykke tabulator to gange så muligheden er markeret og trykke ENTER.
Herefter vil man blive advaret om at alle filer på computeren vil blive slettet, hvortil man svarer ”Yes” (klik på [Yes] eller tryk på et ”Y”) såfremt man ønsker at fortsætte gendannelsen.

Nu vil computeren blive gendannet, hvilket tager op til 30 minutter afhængigt af hvor mange programmer der ligger i den originale installation.
Efter endt gendannelse vises en dialogboks som fortæller at gendannelsen er færdig og skal genstartes.
Tryk på ENTER for at genstarte computeren.